Planering

Många jag möter upplever en större känsla av kontroll när planering och anteckningar görs för hand med penna och papper. Jag har också sett hur mötestiden förkortas och möteseffektiviteten förbättras när vi lämnar skärmarna utanför mötesrummet. Det är viktigt att föra egna anteckningar under mötet för att försäkra sig om att syftet är klargjort och att det finns enighet om vem som ska göra vad när efter mötet. Mötesanteckningsblocket ger dig ett enkelt och smidigt stöd för detta, utan risk för distraktioner från dina skärmar.

Blocken har utformats för att ge dig stöd i att planera och anteckna effektivt. Med varje block följer en liten webb-utbildning för att ge dig ytterligare stöd i din personliga effektivitet. Instruktioner för hur du får tillgång till filmen kommer med blocket. 


Planeringsblock 

För dig som föredrar att planera för hand med penna och papper har jag tagit fram det här blocket där du kan skriva upp allt du ska komma ihåg att göra en annan gång. 

Till blocket hör en videoinspelad microutbildning som du får tillgång till med ditt köp. Utbildningen ger dig redskap för att använda blocket och bli än mer effektfull i din vardag.

Dagplan

För dig som föredrar att planera för hand med penna och papper har jag tagit fram det här blocket som du använder för att lyfta fram det som ska göras just idag.

Till blocket hör en videoinspelad microutbildning som du får tillgång till med ditt köp. Utbildningen ger dig redskap för att använda blocket och bli än mer effektfull i din vardag.

Anteckningsblock

För dig som föredrar att anteckna för hand med penna och papper har jag tagit fram det här blocket där du kan skriva upp allt du ska komma ihåg att göra en annan gång.

Till blocket hör en videoinspelad microutbildning som du får tillgång till med ditt köp. Utbildningen ger dig redskap för att använda blocket och bli än mer effektfull i din vardag.

Produkter

Crashcourse i planeringsteknik inkl block

Ett block som hjälper dig att strukturera din planering. Varje uppgift kan värderas utifrån en rad olika parametrar vilket hjälper dig att planera i vardagen. Detta blocket kan användas separat eller tillsammans med dagplanen. A4 format med 50 blad Pris är inklusive frakt.Skickas som brev med vanlig post. Vid köp ingår en miniutbildning kring smart planering. Du får en QR-kod med ditt block som du scannar för att komma till filmen. Med blocket följer även det lösenord som du behöver för att låsa upp filmen. Lösenordet är personligt och får inte delas. Om du vill köpa en större mängd eller vill betala mot faktura kan du använda formuläret istället för att gå via kassan.

150,00 kr

Crashcourse i anteckningsteknik inkl block

Här är anteckningsblocket som hjälper dig att bli mer effektiv i vardagen och ett mötesproffs. Kan användas för alla typer av anteckningar som du behöver föra i din vardag. Hjälper dig att komma ihåg vad som överenskoms. Blocket har ett nätt format för att vara lätt att bära med sig. Genom att följa blockets struktur effektiviseras dina möten. Varför har vi det här mötet och vad kom vi överens om att vem skulle göra när? A5 format med 50 blad. Pris är inklusive frakt. Vid köp ingår en miniutbildning kring smarta mötesanteckningar. Du får en QR-kod med ditt block som du scannar för att komma till filmen. Med blocket följer även det lösenord som du behöver för att låsa upp filmen. Lösenordet är personligt och får inte delas. De här blocken sålde snabbt slut. Jag tar för tillfället endast emot beställningar som omfattar minst 50 st. 

100,00 kr

Crashcourse i dagplanering inkl block

Block som hjälper dig att planera och utvärdera din dag. Den här listan kompletterar din vanliga att-göra-lista eller den som du köpt här i shoppen.   Blocket har ett smidigt format om 10x20 cm och har 50 sidor. Pris är inklusive frakt. Skickas som brev med vanlig post. Vid köp ingår en miniutbildning kring smart planering. Du får en QR-kod med ditt block som du scannar för att komma till filmen. Med blocket följer även det lösenord som du behöver för att låsa upp filmen. Lösenordet är personligt och får inte delas. Om du vill köpa en större mängd eller vill betala mot faktura kan du använda formuläret istället för att gå via kassan.

100,00 kr